Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Technical Corrigendum 1
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu mikroorganismů - Část 2 : počítání kolonií při 30 stupních C povrchem pokovování technikou
NORMA vydána dne 24.1.2014
Označení normy: ISO 4833-2:2013/Cor1:2014
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 24.1.2014
Kód zboží: NS-432520
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes — Partie 2: Comptage des colonies a 30 °C par la technique d´ensemencement en surface)
Norma vydána dne 19.8.2013
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 11.05.2025 (Počet položek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.