Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu mikroorganismů - Část 1: počet kolonií při 30 ° C pomocí techniky nalité plotny
NORMA vydána dne 19.8.2013
Označení normy: ISO 4833-1:2013
Datum vydání normy: 19.8.2013
Kód zboží: NS-432519
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique — Amendment 1: Clarification of scope
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes — Partie 1: Comptage des colonies a 30 °C par la technique d´ensemencement en profondeur — Amendement 1: Clarification du domaine d´application)
Změna vydána dne 4.1.2022
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 25.06.2025 (Počet položek: 2 205 815)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.