Norma ISO 4134:2021-ed.3.0 23.7.2021 náhled

ISO 4134:2021-ed.3.0

Meat and meat products — Determination of L-(+)-glutamic acid content — Reference method

Přeložit název

NORMA vydána dne 23.7.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3059.50 bez DPH
3 059.50

Informace o normě:

Označení normy: ISO 4134:2021-ed.3.0
Datum vydání normy: 23.7.2021
Kód zboží: NS-1030891
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 4134:2021-ed.3.0 :

Description / Abstract: This document specifies the spectrophotometer method and the light absorption microplate reader method for the determination of the free L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products. This document is applicable to meat and meat products, including livestock and poultry products.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.