Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dry fruits and dried fruits — Definitions and nomenclature
Automaticky přeložený název:
Suché plody a sušené ovoce - Definice a názvosloví
NORMA vydána dne 22.8.1991
Označení normy: ISO 4125:1991-ed.2.0
Datum vydání normy: 22.8.1991
Kód zboží: NS-431911
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Ovoce a výrobky z ovoce
Potravinářská technologie (názvosloví)
Description / Abstract: Specifies terms and definitions in English, French and Russian. This second edition cancels and replaces the first edition (1979). Annex A is for information only.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.07.2025 (Počet položek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.