Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Ice-cream a mléko ice - Stanovení celkového obsahu sušiny (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 25.11.2004
Označení normy: ISO 3728:2004-ed.2.0
Datum vydání normy: 25.11.2004
Kód zboží: NS-431509
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.