Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 3: Calculation of fat content
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení vlhkosti, non-tuku pevných látek a obsah tuku - Část 3: Výpočet obsahu tuku
NORMA vydána dne 27.1.2003
Označení normy: ISO 3727-3:2003
Datum vydání normy: 27.1.2003
Kód zboží: NS-431508
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 23.06.2025 (Počet položek: 2 631 466)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.