Norma ISO 3727-1:2001 20.12.2001 náhled

ISO 3727-1:2001

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Máslo - Stanovení vlhkosti, non-tuku pevných látek a obsah tuku - Část 1: Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 20.12.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1357.30 bez DPH
1 357.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 3727-1:2001
Datum vydání normy: 20.12.2001
Kód zboží: NS-431506
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Máslo

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.