Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení vlhkosti, non-tuku pevných látek a obsah tuku - Část 1: Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 20.12.2001
Označení normy: ISO 3727-1:2001
Datum vydání normy: 20.12.2001
Kód zboží: NS-431506
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 04.08.2025 (Počet položek: 2 211 733)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.