Norma ISO 3588:1977 1.1.1977 náhled

ISO 3588:1977

Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Koření - Stanovení stupně jemnosti mletí - ruční prosévání metoda (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 1.1.1977


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 268.70 bez DPH
1 268.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 3588:1977
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-431367
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 3588:1977 :

Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.