Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Koření - Stanovení stupně jemnosti mletí - ruční prosévání metoda (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 1.1.1977
Označení normy: ISO 3588:1977
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-431367
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.09.2025 (Počet položek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.