Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Koření - Stanovení stupně jemnosti mletí - ruční prosévání metoda (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 1.1.1977
Označení normy: ISO 3588:1977
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-431367
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.
19.6.2014
27.4.1995
26.8.2011
16.9.2010
17.8.1995
24.7.1997
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.