Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products — Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení glykemický index (GI) a doporučení pro klasifikaci potravin
NORMA vydána dne 23.9.2010
Označení normy: ISO 26642:2010
Datum vydání normy: 23.9.2010
Kód zboží: NS-430257
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
17.1.2013
13.12.2011
12.12.2013
11.7.2007
4.12.1986
Poslední aktualizace: 28.06.2025 (Počet položek: 2 206 027)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.