Norma ISO 23983:2025 1.9.2025 náhled

ISO 23983:2025

Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.9.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2036.00 bez DPH
2 036.00

Informace o normě:

Označení normy: ISO 23983:2025
Datum vydání normy: 1.9.2025
Kód zboží: NS-1239049
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Potravinářské přísady

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.