Norma ISO 23275-1:2006 26.10.2006 náhled

ISO 23275-1:2006

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - ekvivalenty kakaového másla v kakaovém másle a hořké čokoládě - Část 1: Stanovení přítomnosti kakaového másla ekvivalentů



NORMA vydána dne 26.10.2006


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 022.90 bez DPH
2 022.90

Informace o normě:

Označení normy: ISO 23275-1:2006
Datum vydání normy: 26.10.2006
Kód zboží: NS-429628
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.