Norma ISO 21921:2025 1.10.2025 náhled

ISO 21921:2025

Oxidized starch in food applications — Specifications and test methods

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.10.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1355.00 bez DPH
1 355.00

Informace o normě:

Označení normy: ISO 21921:2025
Datum vydání normy: 1.10.2025
Kód zboží: NS-1242029
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotace textu normy ISO 21921:2025 :

Description / Abstract: This document specifies the physical, chemical and microbiological requirements and test methods for oxidized starch in food applications.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.