Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Citrusové plody a dřevařské výrobky - Stanovení obsahu esenciálního oleje (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 1.12.1982
Označení normy: ISO 1955:1982
Datum vydání normy: 1.12.1982
Kód zboží: NS-428466
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.12.2025 (Počet položek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.