Norma ISO 1955:1982 1.12.1982 náhled

ISO 1955:1982

Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Citrusové plody a dřevařské výrobky - Stanovení obsahu esenciálního oleje (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 1.12.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1347.20 bez DPH
1 347.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1955:1982
Datum vydání normy: 1.12.1982
Kód zboží: NS-428466
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Anotace textu normy ISO 1955:1982 :

Description / Abstract: The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.