Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce larev Trichinella v mase umělým způsobem trávení
NORMA vydána dne 11.9.2015
Označení normy: ISO 18743:2015
Datum vydání normy: 11.9.2015
Kód zboží: NS-615196
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method — Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Recherche des larves de Trichinella dans la viande par une méthode de digestion artificielle — Amendement 1: Études de validation de la méthode et caractéristiques de performance)
Změna vydána dne 10.8.2023
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 21.05.2025 (Počet položek: 2 201 746)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.