Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products — Determination of furosine content — Ion-pair reverse-phase high-performance liquid chromatography method
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení furosine obsahu - Ion-pair reverzní fáze high-performance metodou kapalinové chromatografie
NORMA vydána dne 20.10.2004
Označení normy: ISO 18329:2004
Datum vydání normy: 20.10.2004
Kód zboží: NS-428051
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 18329|IDF 193:2004 specifies a method for the quantitative determination of furosine in milk and milk products. The method is particularly applicable to raw or heat-treated milk and to cheese.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.08.2025 (Počet položek: 2 213 083)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.