Norma ISO 17189:2003 13.10.2003 náhled

ISO 17189:2003

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Máslo, jedlé oleje emulze a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 13.10.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 970.80 bez DPH
1 970.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 17189:2003
Datum vydání normy: 13.10.2003
Kód zboží: NS-427486
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Máslo

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.