Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method
Automaticky přeložený název:
Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti - trouba, sušení metoda
NORMA vydána dne 14.11.1996
Označení normy: ISO 1666:1996-ed.2.0
Datum vydání normy: 14.11.1996
Kód zboží: NS-427208
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
14.5.1998
14.9.2000
1.8.1980
1.8.1980
1.5.1982
1.8.1978
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.