Norma ISO 1666:1996-ed.2.0 14.11.1996 náhled

ISO 1666:1996-ed.2.0

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method

Automaticky přeložený název:

Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti - trouba, sušení metoda



NORMA vydána dne 14.11.1996


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1368.40 bez DPH
1 368.40

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1666:1996-ed.2.0
Datum vydání normy: 14.11.1996
Kód zboží: NS-427208
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.