Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory
Přeložit název
NORMA vydána dne 9.7.2020
Označení normy: ISO 16140-4:2020
Datum vydání normy: 9.7.2020
Kód zboží: NS-998106
Počet stran: 46
Přibližná hmotnost: 138 g (0.30 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 4: Protocole pour la validation de méthodes dans un seul laboratoire — Amendement 1: Validation d’une taille de prise d’essai plus grande pour des méthodes qualitatives)
Změna vydána dne 3.9.2024
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 4: Protocole pour la validation de méthodes dans un seul laboratoire — Amendement 2: Protocole pour la validation dans un seul laboratoire de méthodes d’identification des microorganismes)
Změna vydána dne 14.8.2025
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.12.2025 (Počet položek: 2 252 193)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.