Norma ISO 16140-3:2021 19.1.2021 náhled

ISO 16140-3:2021

Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory

Přeložit název

NORMA vydána dne 19.1.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena6208.60 bez DPH
6 208.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 16140-3:2021
Datum vydání normy: 19.1.2021
Kód zboží: NS-1016691
Počet stran: 70
Přibližná hmotnost: 210 g (0.46 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

ISO 16140-3:2021/Amd1:2025 Změna

Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory — Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 3: Protocole pour la vérification dans un seul laboratoire de méthodes de référence et de méthodes alternatives validées — Amendement 1: Protocole pour la vérification des méthodes validées d’identification des micro-organismes)

Změna vydána dne 15.8.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
561.60


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.