Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography
Automaticky přeložený název:
Mléčného tuku - Stanovení složení mastných kyselin plynovou-kapalinovou chromatografií
NORMA vydána dne 20.11.2002
Označení normy: ISO 15885:2002
Datum vydání normy: 20.11.2002
Kód zboží: NS-426676
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 15885|IDF 184:2002 specifies a method for the determination of the fatty acid composition of milk fat and fat obtained from dairy products.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.