Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography
Automaticky přeložený název:
Mléčného tuku - Stanovení složení mastných kyselin plynovou-kapalinovou chromatografií
NORMA vydána dne 20.11.2002
Označení normy: ISO 15885:2002
Datum vydání normy: 20.11.2002
Kód zboží: NS-426676
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 15885|IDF 184:2002 specifies a method for the determination of the fatty acid composition of milk fat and fat obtained from dairy products.
Poslední aktualizace: 31.10.2024 (Počet položek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.