Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk fat — Preparation of fatty acid methyl esters
Automaticky přeložený název:
Mléčného tuku - Příprava methylesterů mastných kyselin
NORMA vydána dne 20.11.2002
Označení normy: ISO 15884:2002
Datum vydání normy: 20.11.2002
Kód zboží: NS-426675
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 15884|IDF 182:2002 specifies a method for the preparation of fatty acid methyl esters from milk fat and fat obtained from dairy products. The method is not suitable for the analysis of partially lipolysed milk fat (fat acidity > 1 mmol of free fatty acids per 100 g of fat). In such a case, the alternative method described in Annex A can be used.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 31.10.2024 (Počet položek: 2 208 647)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.