Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography
Automaticky přeložený název:
Stanovení látek, které jsou charakteristické pro zelený a černý čaj - Část 2: Obsah katechinů v zeleném čaji - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
NORMA vydána dne 16.3.2005
Označení normy: ISO 14502-2:2005
Datum vydání normy: 16.3.2005
Kód zboží: NS-425460
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 14502-2:2005 specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of the total catechin content of tea from the summation of the individual catechins. It is applicable to both leaf and instant green tea, and with precision limitations to black tea. Gallic acid and caffeine can also be determined by this method, as can theogallin and theaflavins.
Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography — Technical Corrigendum 1
(Détermination des substances caractéristiques du thé vert et du thé noir — Partie 2: Dosage des catechins dans le thé vert — Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 24.3.2006
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.03.2025 (Počet položek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.