Norma ISO 14502-2:2005 16.3.2005 náhled

ISO 14502-2:2005

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography

Automaticky přeložený název:

Stanovení látek, které jsou charakteristické pro zelený a černý čaj - Část 2: Obsah katechinů v zeleném čaji - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie



NORMA vydána dne 16.3.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 040.10 bez DPH
4 040.10

Informace o normě:

Označení normy: ISO 14502-2:2005
Datum vydání normy: 16.3.2005
Kód zboží: NS-425460
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Čaj

Anotace textu normy ISO 14502-2:2005 :

Description / Abstract: ISO 14502-2:2005 specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of the total catechin content of tea from the summation of the individual catechins. It is applicable to both leaf and instant green tea, and with precision limitations to black tea. Gallic acid and caffeine can also be determined by this method, as can theogallin and theaflavins.

K této normě náleží tyto opravy:

ISO 14502-2:2005/Cor1:2006 Oprava

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 2: Content of catechins in green tea — Method using high-performance liquid chromatography — Technical Corrigendum 1
(Détermination des substances caractéristiques du thé vert et du thé noir — Partie 2: Dosage des catechins dans le thé vert — Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 24.3.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.40


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.