Norma ISO 14502-1:2005 16.3.2005 náhled

ISO 14502-1:2005

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 1: Content of total polyphenols in tea — Colorimetric method using Folin-Ciocalteu reagent

Automaticky přeložený název:

Stanovení látek, které jsou charakteristické pro zelený a černý čaj - Část 1: Obsah celkových polyfenolů v čaji - Kolorimetrická metoda s Folin-Ciocalteu



NORMA vydána dne 16.3.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2042.70 bez DPH
2 042.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 14502-1:2005
Datum vydání normy: 16.3.2005
Kód zboží: NS-425458
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Čaj

Anotace textu normy ISO 14502-1:2005 :

Description / Abstract: ISO 14502-1:2005 specifies a method for the determination of the total polyphenol content of leaf teas and instant teas by a colorimetric assay using Folin-Ciocalteu phenol reagent. It is applicable to both green and black tea products.

K této normě náleží tyto opravy:

ISO 14502-1:2005/Cor1:2006 Oprava

Determination of substances characteristic of green and black tea — Part 1: Content of total polyphenols in tea — Colorimetric method using Folin-Ciocalteu reagent — Technical Corrigendum 1
(Détermination des substances caractéristiques du thé vert et du thé noir — Partie 1: Dosage des polyphénols totaux dans le thé — Méthode colorimétrique utilisant le réactif de Folin-Ciocalteu — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 24.3.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
22.20


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.