Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products — Determination of free fat content
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky - Stanovení volného obsahu tuku
NORMA vydána dne 4.4.1996
Označení normy: ISO 1444:1996-ed.2.0
Datum vydání normy: 4.4.1996
Kód zboží: NS-425417
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.
Poslední aktualizace: 21.12.2025 (Počet položek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.