Norma ISO 1444:1996-ed.2.0 4.4.1996 náhled

ISO 1444:1996-ed.2.0

Meat and meat products — Determination of free fat content

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky - Stanovení volného obsahu tuku



NORMA vydána dne 4.4.1996


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1347.20 bez DPH
1 347.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1444:1996-ed.2.0
Datum vydání normy: 4.4.1996
Kód zboží: NS-425417
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 1444:1996-ed.2.0 :

Description / Abstract: Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.