Norma ISO 1443:1973 1.4.1973 náhled

ISO 1443:1973

Meat and meat products — Determination of total fat content

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky - Stanovení celkového obsahu tuků



NORMA vydána dne 1.4.1973


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1347.20 bez DPH
1 347.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1443:1973
Datum vydání normy: 1.4.1973
Kód zboží: NS-425413
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 1443:1973 :

Description / Abstract: The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.