Norma ISO 1442:2023-ed.3.0 28.8.2023 náhled

ISO 1442:2023-ed.3.0

Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method

Přeložit název

NORMA vydána dne 28.8.2023


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2036.40 bez DPH
2 036.40

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1442:2023-ed.3.0
Datum vydání normy: 28.8.2023
Kód zboží: NS-1152722
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy ISO 1442:2023-ed.3.0 :

Description / Abstract: This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.