Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
Přeložit název
NORMA vydána dne 28.8.2023
Označení normy: ISO 1442:2023-ed.3.0
Datum vydání normy: 28.8.2023
Kód zboží: NS-1152722
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
Poslední aktualizace: 21.12.2025 (Počet položek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.