Norma ISO 11870:2009-ed.2.0 24.9.2009 náhled

ISO 11870:2009-ed.2.0

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods

Automaticky přeložený název:

Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Všeobecný návod na používání butyrometric metod



NORMA vydána dne 24.9.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 009.80 bez DPH
2 009.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11870:2009-ed.2.0
Datum vydání normy: 24.9.2009
Kód zboží: NS-423569
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mléko a mléčné výrobky všeobecně

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.