Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Všeobecný návod na používání butyrometric metod
NORMA vydána dne 24.9.2009
Označení normy: ISO 11870:2009-ed.2.0
Datum vydání normy: 24.9.2009
Kód zboží: NS-423569
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Poslední aktualizace: 20.08.2025 (Počet položek: 2 213 083)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.