Norma ISO 11747:2012 25.7.2012 náhled

ISO 11747:2012

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking

Automaticky přeložený název:

Rýže - Stanovení odolnosti rýže jádra k vytlačování po vaření



NORMA vydána dne 25.7.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2028.30 bez DPH
2 028.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11747:2012
Datum vydání normy: 25.7.2012
Kód zboží: NS-423448
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

K této normě náleží tyto změny:

ISO 11747:2012/Amd1:2017 Změna

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking — Amendment 1
(Riz — Détermination de la résistance a l´extrusion des grains de riz apres cuisson — Amendement 1)

Změna vydána dne 25.10.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
561.70


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.