Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení odolnosti rýže jádra k vytlačování po vaření
NORMA vydána dne 25.7.2012
Označení normy: ISO 11747:2012
Datum vydání normy: 25.7.2012
Kód zboží: NS-423448
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking — Amendment 1
(Riz — Détermination de la résistance a l´extrusion des grains de riz apres cuisson — Amendement 1)
Změna vydána dne 25.10.2017
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.09.2025 (Počet položek: 2 233 685)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.