Norma ISO 11085:2015-ed.2.0 19.8.2015 náhled

ISO 11085:2015-ed.2.0

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs — Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method

Automaticky přeložený název:

Obiloviny, obilné výrobky na bázi a krmiv - Stanovení surového tuku a celkovým obsahem tuků metodou Randall extrakční



NORMA vydána dne 19.8.2015


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3056.50 bez DPH
3 056.50

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11085:2015-ed.2.0
Datum vydání normy: 19.8.2015
Kód zboží: NS-613934
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.