Norma ISO 11053:2009 19.8.2009 náhled

ISO 11053:2009

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

Automaticky přeložený název:

Rostlinné tuky a oleje - Stanovení kakaové máslo ekvivalentů v mléčné čokoládě



NORMA vydána dne 19.8.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4117.30 bez DPH
4 117.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11053:2009
Datum vydání normy: 19.8.2009
Kód zboží: NS-422730
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.