Norma ISO 11027:1993 8.7.1993 náhled

ISO 11027:1993

Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography

Automaticky přeložený název:

Pepř a pepř olejové pryskyřice - Stanovení obsahu rekuperační - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie



NORMA vydána dne 8.7.1993


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1361.80 bez DPH
1 361.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11027:1993
Datum vydání normy: 8.7.1993
Kód zboží: NS-422708
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 11027:1993 :

Description / Abstract: Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin).

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.