Norma ISO 11027:1993 8.7.1993 náhled

ISO 11027:1993

Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography

Automaticky přeložený název:

Pepř a pepř olejové pryskyřice - Stanovení obsahu rekuperační - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie



NORMA vydána dne 8.7.1993


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 354.30 bez DPH
1 354.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 11027:1993
Datum vydání normy: 8.7.1993
Kód zboží: NS-422708
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 11027:1993 :

Description / Abstract: Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin).

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.