Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography
Automaticky přeložený název:
Pepř a pepř olejové pryskyřice - Stanovení obsahu rekuperační - Metoda s použitím vysokoúčinné kapalinové chromatografie
NORMA vydána dne 8.7.1993
Označení normy: ISO 11027:1993
Datum vydání normy: 8.7.1993
Kód zboží: NS-422708
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin).
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.