Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cork stoppers — Characterization of a low-in-germs stopper, through the enumeration of colony-forming units of yeasts, moulds and bacteria, capable of both being extracted and growing in alcoholic medium
Automaticky přeložený název:
Korkové zátky - Charakterizace s nízkou -in - zárodky zátkou , a to prostřednictvím stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie kvasinek , plísní a bakterií, schopné oba být extrahované a rostoucích v alkoholickém prostředí
NORMA vydána dne 15.10.2015
Označení normy: ISO 10718:2015-ed.3.0
Datum vydání normy: 15.10.2015
Kód zboží: NS-618700
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Lahve. Hrnce. Džbány
Korek a výrobky z korku
Ostatní normy týkající se mikrobiologie
Poslední aktualizace: 19.08.2025 (Počet položek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.