Norma ISO 1003:2025-ed.3.0 16.4.2025 náhled

ISO 1003:2025-ed.3.0

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification

Přeložit název

NORMA vydána dne 16.4.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2080.30 bez DPH
2 080.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1003:2025-ed.3.0
Datum vydání normy: 16.4.2025
Kód zboží: NS-1219910
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.