Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza. Metodika. Způsob vyšetřování citlivosti chuti
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: GOST R ISO 3972-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-406953
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2025 (Počet položek: 2 243 625)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.