Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate. Part 1. Determination of the presence of cocoa butter equivalents
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje. Ekvivalenty kakaového másla v kakaovém másle a hořké čokolády. Část 1. Stanovení přítomnosti ekvivalenty kakaového másla
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: GOST R ISO 23275-1-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-582744
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.08.2025 (Počet položek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.