Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of chloramphenicol content using liquid chromatography
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení obsahu chloramfenikol za použití kapalinové chromatografie
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: GOST R ISO 13493-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-406342
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 10.11.2025 (Počet položek: 2 243 715)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.