Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery. Baguette slicers. Safety and hygiene requirements
Automaticky přeložený název:
Strojní zařízení na zpracování potravin. Nářezové stroje na bagety. Bezpečnostní a hygienické požadavky
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST R EN 14655-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-404733
Počet stran: 31
Přibližná hmotnost: 93 g (0.21 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.7.2007
1.1.2008
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2009
Poslední aktualizace: 16.05.2024 (Počet položek: 2 902 054)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.