Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Preserves of scallop fillet in sauce. Specifications
Automaticky přeložený název:
Zachovává hřebenatky filé v omáčce. specifikace
NORMA vydána dne 1.7.2015
Označení normy: GOST R 55948-2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-584974
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.