Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Qualitative method for detection of antibiotics residues and other antimicrobial chemotherapeutic agents
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Kvalitativní metoda pro zjišťování reziduí antibiotik a jiných antimikrobiálních chemoterapeutických činidel
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: GOST R 55481-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-404183
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.10.2025 (Počet položek: 2 239 217)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.