Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Method for determination of mass portion of whey protein with Kjeldahl method
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Metoda pro stanovení hmotnostní části syrovátkového proteinu s metodou podle Kjeldahla
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST R 54756-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-403633
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.