Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Method for determination of mass portion of whey protein with Kjeldahl method
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky. Metoda pro stanovení hmotnostní části syrovátkového proteinu s metodou podle Kjeldahla
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST R 54756-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-403633
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 21.12.2025 (Počet položek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.