Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Oilseed residues and powdered mustard seed cake. Methods for determination of moisture and volatile matter content
Automaticky přeložený název:
Olejoviny zbytky a prášku hořčičné semínko koláč. Metody pro stanovení vlhkosti a obsahu těkavých látek
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54705-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403585
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
NEPLATNÁ
1.1.1970
NEPLATNÁ
1.7.1968
1.1.1995
NEPLATNÁ
1.7.1991
1.1.1985
NEPLATNÁ
1.7.1998
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.