Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Geese meat (carcasses and their parts). Specifications
Automaticky přeložený název:
Husy maso (jatečně upravených těl a jejich částí). Specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54675-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403555
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.05.2024 (Počet položek: 2 902 054)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.