Norma GOST R 54674-2011 1.1.2013 náhled

GOST R 54674-2011

Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection and determination of Staphylococcus aureus

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda pro detekci a stanovení Staphylococcus aureus



NORMA vydána dne 1.1.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1538.80 bez DPH
1 538.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 54674-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403554
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.