Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection and determination of Staphylococcus aureus
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda pro detekci a stanovení Staphylococcus aureus
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54674-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403554
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2009
1.1.2009
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.