Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cocoa butter equivalents, cocoa butter improvers of SOS-type, cocoa butter extenders of POP-type. Method of determination of solidification point
Automaticky přeložený název:
Másla ekvivalenty Kakao, kakaové máslo zlepšující SOS typu, kakaové máslo plniva pop-typu. Způsob stanovení tuhnutí
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54652-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403533
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 01.08.2024 (Počet položek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.