Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyiric acids
Automaticky přeložený název:
Potraviny zpracovaných vajec drůbeže. Metody pro stanovení jantarová, mléčná a 3D hydroxibutyiric kyselin
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54375-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403255
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 28.06.2024 (Počet položek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.