Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Organization and methods of microbiological testing
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Organizace a metody mikrobiologické vyšetření
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54354-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403234
Počet stran: 41
Přibližná hmotnost: 123 g (0.27 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.1.2012
1.1.2012
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.