Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Processed fruits and vegetables. Qualitative test method for identification of starch presence in tomato products
Automaticky přeložený název:
Zpracované ovoce a zelenina. Kvalitativní zkušební metody pro identifikaci přítomnosti škrobu v rajčatových produktů
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54347-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403227
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.20
NEPLATNÁ
1.1.1989
1.1.1991
NEPLATNÁ
1.1.1991
NEPLATNÁ
1.1.1991
1.1.1993
1.1.2002
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.11.2024 (Počet položek: 2 206 712)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.