Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food common salt. Determination of a mass fraction of water-insoluble residue by gravimetric method
Automaticky přeložený název:
Food kuchyňská sůl. Stanovení hmotnostní podíl zbytků ve vodě nerozpustné gravimetrickou metodou
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54345-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403225
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.24
NEPLATNÁ
1.1.2010
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.1.2012
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.