Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Enzyme preparations for food industry. Methods for determination of amylase activity
Automaticky přeložený název:
Enzymatické přípravky. Metody pro stanovení amylázy
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54330-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403210
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.15
Amd. 1.18
Amd. 9.15
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.