Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fineness degree in chocolate, in chocolate products and chocolate half-finished products, cacao and glaze
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení ryzosti titulu v čokoládě, v čokoládových produktů a čokoládové polotovarů, kakao a polevou
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54052-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402931
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.1.1995
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.10.2025 (Počet položek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.